Takskjutport

Vi lämnar upp till 29% rabatt på hela Clopay Takskjutportars sortiment

Visa lagervaror Visa kampanjvaror

Takskjutport monteras i taket och tar minimal plats på insidan, och gör att du får bra med utrymme framför porten. Sektionerna på takskjutporten är gjorda av galvaniserad plåt, och isolerad med polystyren.

Här kan du välja en takskjutport från våran Amerikanska leverantör Clopay som en utav dom världsledande leverantörerna av takskjutportar.

 Takskjutportar kan utrustas med automatisk portöppnare, så man kan öppna den från bilen. Säkerhetsspärren på porten göra att inget kan klämmas eller komma i vägen.

Det kan vara bra att välja en isolerad takskjutport fastän man har kallgarage. Den låter inte lika mycket som en oisolerad, och har en stabilare gång.

Torkar man ren takskjutporten några gånger om året håller den sig snygg.

Har du garaget för att förvara bilen i, är takskjutporten det mest självklara valet.

 


Takskjutport 251 FFrån: 8 168 kr

En vit takskjutport med  slät utsida, isolerad med 25mm polystyren. Tillval: Hantag och cylinder vid manuell drift, Motordrift.

Grundrabatt: 15%
Takskjutport 4300 SFrån: 12 684 kr

En fullisolerad takskjutport med speglar på utsidan,  isolerad med 50mm polystyren. Vit som standard. Motorn ingår med porten.Tillval: valfri kulör,glas mm.

Grundrabatt: 15%
Takskjutport 4301 FFrån: 12 684 kr

En fullisolerad takskjutport med slät utsida,  isolerad med 50mm polystyren. Vit som standard. Motorn ingår med porten. Tillval: valfri kulör,glas mm.

Grundrabatt: 15%
Takskjutport 4310 LFrån: 12 684 kr

En fullisolerad takskjutport med långa speglar, isolerad med 50mm polystyren. Vit som standard. Motorn ingår med porten. Tillval: valfri kulör,glas mm.

Grundrabatt: 15%
Takskjutport 251 LFrån: 8 168 kr

En vit takskjutport med långa speglar på utsidan, isolerad med 25mm polystyren. Tillval: Hantag och cylinder vid manuell drift, Motordrift.

Grundrabatt: 15%
Takskjutport 251 SFrån: 8 168 kr

En vit takskjutport med speglar på utsidan,  isolerad med 25mm polystyren.Tillval Hantag och cylinder vid manuell drift, Motordrift

Grundrabatt: 15%