PVC Fönster

Underhållsfria fönster till 1/2 priset

Vi kan inte leverera pvc produkter norr om Mockfjärd

Visa lagervaror Visa kampanjvaror

Pvc fönster är ett nästan underhållsfritt fönster.
Med en låg vikt suverän livslängd och en 3-glas isolerruta med ett
u-värde på 1,0 som standard så tror vi att många kommer att
välja vårat pvc fönster i framtiden

OBS! Enligt Boverkets regler skall allt glas närmare
golv/mark än 60cm vara personsäkert (härdat el. laminerat)


klicka här för att läsa mer om PVC Fönster

1%
PVC Fönster Sidohängt InåtgåendeFrån: 1 471 kr

PVC Fönster inåtgående sidohängt med dreh kipp funktion. 70mm karmdjup, 5st isolerkammare och 3-glas isolerruta . U-värde 1,0

Grundrabatt: 30%
1%
PVC Fönster FastFrån: 964 kr

PVC Fönster med fastkarm, 70mm karmdjup, 5st isolerkammare och 3-glas isolerruta U-värde1,0

Grundrabatt: 30%
 

PVC Fönster

 

Att välja fönstermaterial är för många en plånboksfråga men det kan också vara tycke och smak eller underhållsintensitet som styr.

PVC-fönster, även kallade kompositfönster, är plastfönster och därmed näst intill underhållsfria fönster, dessutom betingar de ofta ett lägre pris och väljs därför av dem som önskar billiga fönster.

Det bör väl nämnas att träfönster med aluminiumbeklädnad också är näst intill underhållsfria medan träfönster behöver målas om med jämna mellanrum. PVC-plastens formbarhet har också gjort att tillverkarna kunnat få mycket bra u-värden på de senare generationernas PVC-fönster. Självklart finns det för och nackdelar med alla fönster men här på Bygglagret har vi valt ut fönster som all håller god kvalitet och kan därför låta kunderna välja bland flera material utan att de behöver känna oro inför materialvalet.

De PVC fönster vi presenterar är ett basutbud som inbegriper både fasta pvc-fönster och sidohängda dito. Dessutom hittar du altandörrar i pvc under fliken altandörrar.  Föredrar du ett annat material än PVC har vi både låga priser och marknadens mest utvecklade fönster i de andra materialvalen träfönster och aluminiumfönster av kända och trygga tillverkare.

Våra pvcfönster har monterats i många hus och dessutom har pvc-fönster funnits på den svenska marknaden under en relativt lång tid nu vilket gjort att det finns en historik att se tillbaka på. Det ger en trygghet då det alltid finns risk för ”barnsjukdomar” när nya byggmaterial introduceras i hus och hem. Så väljer du att köpa pvc-fönster av Bygglagret kan du känna dig trygg i ditt val av material och leverantör.

För dig som är intresserad av altandörrar så hittar du här altandörrar i pvc. 

Har du frågor om PVC fönster eller något annat så kontakta vår kunniga personal som gärna hjälper till så du kan göra ett bra och välinformerat köp.