Telefon 0241-793370
 

Dala Fönster

Dala Fönster 570 2023 2.jpg


Vi lämnar upp till 29% grundrabatt + volymrabatt på utvalda Dala Fönster

Svenskkvalitè till Lågpris & Snabba leveranstiderRunda fönster och halvrunda fönster kan köpas med smyg och foder in och utsida,
detta finner du under tillbehör.

Kvalite till lågt pris med snabba leveranstider är ledorden för Dala Fönstret.
Läs mer om Dala Fönster

OBS! Enligt Boverkets regler skall allt glas närmare
golv/mark än 60cm vara personsäkert (härdat el. laminerat) Läs mer

Frågor och svar om personsäkert glas och byggreglerna

Dala Fönster Altandörrar           Dala Fönster Dörrar
Dala Fönster Garageportar     Läs mer om att köpa nya fönster under vår fönsterskola 

Välj en modell från Dala Fönster nedan och lägg sedan produkten i kundkorgen så räknas ditt pris ut automatiskt inklusive frakt, och med rätt 
rabatter enligt nedanstående rabattstege.

Grundrabatt 10-25% 

Volymrabatter
20 000 - 40 000    5%
40 000 - 60 000    9%
60 000 - 90 000   14%
90 000 & uppåt Offereras 

Välj modell nedan för att se storlekar och priser

Fyll i dina mått:
 

Dala Fönster

 

Dala fönster är ett svenskt fönster tillverkat i hjärtat av Dalarna. Med svenskt hantverkskunnande och en god utvecklingsförmåga så har det utvecklats ett populärt och prisvärt alternativ. Dala Fönster har ett basutbud med fasta och vridbara fönster som finns i ett brett utbud av storlekar och lägger grunden för din fönsterinstallation på ett fint sätt.

Men den stora fördelen med Dala fönster är deras sortiment av fria fönster, de har runda fönster, halvrunda fönster, dekorfönster med och utan spröjs, det lite ovanligare munkfönstret som kan liknas vid kyrkfönster till sin form.

Men det är inte nog utan även stallfönster ovala fönster och fönster formade som en elips. Kort sagt – tänk tanken om ett spännande format fönster och Dala fönster svarar nästan alltid upp mot din idé.

Alla Dala fönsters modeller är inte tänkta för just bostadsutrymmen och ytterväggar utan passar också bra i oisolerade utrymmen. Dessutom kan de lika väl användas för att ge dig en spännande miljö inomhus med ett fönster som öppnar upp en vägg mellan två rum och detta till ett mycket bra pris.


Vi här på Bygglagret har hjälpt våra kunder med många spännande installationer och lösningar där Dala Fönster har stått för materialet. Kontakta oss om du hittar något intressant fönster men du inte riktigt kommer i mål med ditt köp så hjälper vi dig gärna med de frågeställningar du har. 30 års erfarenhet av byggvaror kombinerat med familjeföretagets kundfokus gör att vi oftast hittar en bra lösning tillsammans med våra kunder.


Kontakt | Volymrabatt | Frågor & Svar  | You Tube | Instagram | Facebook

Bygglagret i Mockfjärd AB | Högsvevägen 100 | 78543 Mockfjärd | Telefon: 0241-79 33 70 | Reg nr 556161-3851 | E-Post: info@bygglagret.se

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.