Telefon 0241-793370
 

SP Fönster

SP blir Svenska Fönster kopiera.jpg


SP Fönster säljs idag under varumärket Svenska Fönster,
Samma produkter men man använder varumärket Svenska Fönster istället för SP Fönster.


När man tidigare jobbade med Varumärkena SP Fönster och Traryd Fönster så har skillnaderna på produkterna varit att Traryd Fönster har en rak profil på karm och båge och SP Fönster har haft en rundad profil på karm och båge,
Denna skillnad blir kvar man har alltså samma möjlighet som tidigare att välja detta, Så har du tidigare haft ett SP fönster och vill ha samma med rundning på karm och båge då väljer du detta inne på produkten.SP Fönster heter nu Svenska Fönster

Om du söker en produkt från SP Fönster så säljs dom idag av Svenska Fönster samma produkter men nytt namn och nytt varumärke se länkar nedan till nya sidan på bygglagret.se

SP Fönster, Balans 3-glas vridfönster

SP Fönster, Balans 3-glas fast fönster

SP Fönster, Balans 3-glas utåtgående fönster

SP Fönster, Balans 3-glas sideswing fönster

SP Fönster, Balans 3-glas top turn fönster

SP Fönster, Stabil 3-glas Vridfönster

SP Fönster, Stabil 3-glas fast fönster

SP Fönster, Stabil 3-glas utåtgående fönster

SP Fönster, Stabil 3-glas top turn fönster

SP Fönster, Fritid 2-glas utåtgående fönster

SP Fönster, Intakt 3-glas Inåtgående fönster

SP Fönster, Intakt 3-glas 2+1 Inåtgående fönster

SP Fönster, Intakt Vädringslucka


OBS! Enligt Boverkets regler skall allt glas närmare
golv/mark än 60cm vara personsäkert (härdat el. laminerat).

Välj en modell från Svenska Fönster nedan och lägg sedan produkten i kundkorgen så räknas ditt pris ut automatiskt, inklusive frakt och med rätt 
rabatter enligt nedanstående rabattstege.

Grundrabatt 20-30% 

Volymrabatter
20 000 - 40 000    5%
40 000 - 60 000    9%
60 000 - 90 000   14%
90 000 & uppåt Offereras 

Välj modell nedan för att se storlekar och priser


Fyll i dina mått:
 

 

Sp Fönster

Sp Fönster grundades 1946 och har sedan dess tillverkat svenska kvalitetsfönster. Idag ingår de i Svenska Fönster med drygt 800 anställda som i sin tur ägs av VKR med totalt 16000 anställda. Genom åren har det skett en produktutveckling och en breddning av utbudet vilket säkerställer att de har ett bra fönster som passar varje hus.

Sp fönster har alltid haft ett kvalitetstänk som genomsyrar deras produkter och tillverkning. Grunden i kvalitetssäkringen är förebyggande åtgärder – hellre rätt från början än att i efterhand åtgärda problem. Det är också ett av skälen till att Sp Fönster rekommenderas av så många nöjda ägare.

Målet för SP Fönster är att utveckla, tillverka och marknadsföra produkter och tjänster med så hög kvalitet att de får nöjda kunder, som både vill fortsätta handla och kunna rekommendera dem till andra som behöver fönster av hög kvalitet. Kvalitetstänket är genomgående, certifierat ISO 9001 och alla medarbetare känner till och strävar mot det gemensamma målet. Vi här på Bygglagret känner givetvis ett ansvar för att våra kunder får bra fönsterlösningar och känner därför en trygghet med att SP Fönster också ser det som ett viktigt mål och kontinuerligt arbetar för att nå dit i varje leverans.

SP Fönster är visserligen med tanke på namnet mest känt för sina fönster men tillverkar också solskydd och dörrar av hög kvalitet. Den egna produktutvecklingen gör att de kan ligga i framkant med bra energivärden och innovativa lösningar inom produktionen och konstruktionen av fönster.


Med fönstermodeller som Balans, Stabil, Kultur och Intakt täcker de ett brett spektra av lösningar som troligen kan passa just dig och dina fönster önskemål. Självklart är det inte bara fasta, sidohängda och vridbara fönster som de tillverkar utan även fönsterdörrar och sideswing-fönster. Det gör att SP Fönster har ett heltäckande fönsterutbud. Solskydd från SP fönster är kanske inte det första man tänker på, men när man är ute efter en helhetslösning är det definitivt värt att lägga med i beräkningen då de har anpassats för att passa med just SP Fönsters modeller och säkerställer tryggheten med kvalitetsfönster rakt igenom.

Som återförsäljare av Sp Fönster och därmed deras kontaktyta mot slutkunderna är vi på Bygglagret stolta över att representera SP Fönster och dess produkter och försöker tillsammans med våra kunder hitta den bästa lösningen i SP:s utbud.

Här kan du klicka för att ladda ner SP Fönsters prislista vi har dock alla priser med "rätt" rabatt i våran shop ovan där du även kan köpa till tillbehör till dina fönster eller altandörrar.
SP Fönsters Broschyr kan du hitta här

Kontakt | Volymrabatt | Frågor & Svar  | You Tube | Instagram | Facebook

Bygglagret i Mockfjärd AB | Högsvevägen 100 | 78543 Mockfjärd | Telefon: 0241-79 33 70 | Reg nr 556161-3851 | E-Post: info@bygglagret.se

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.